GatiGos Veterinaris

Qui som

La Clínica Veterinària GatiGos va obrir les seves portes a mascotes i propietaris el Gener de l'any 1993. Des de llavors, gràcies a la confiança que els nostres clients ens han demostrat, hem anat millorant el nostre servei invertint en la tecnologia més moderna i en la formació del nostre personal.

A la clínica seran atesos actualment per quatre veterinaris, dos auxiliars i una perruquera canina. Creiem en el treball en equip per tal de proveir dels millors serveis i productes als nostres animals de companyia.

L'equip veterinari de la clínica està en constant formació assistint assíduament a cursos, seminaris i congressos. També estem al corrent i estudiem publicacions científiques, a través de revistes professionals a les quals la clínica està subscrita.

VETERINARIS

foto

LLUÍS ESCUREDO RAMON

LLICENCIAT en Veterinària per la UAB. POSTGRAU en Oftalmologia per la UAB. Fundador de la clínica l'any 1993. Desenvolupa les seves àrees d'interès entre la cirurgia, traumatologia, dermatologia i oftalmologia.

foto

PATRÍCIA DARDER SOLÉ

LLICENCIADA en Veterinària per la UAB. MÀSTER en Etología clínica Veterinària per la UAB. ACREDITADA AVEPA en Etología Clínica.Dedicada exclusivament a problemes de comportament dels animals de companyia. Ofereix els seus serveis a la nostra clínica i com a consultora externa a altres clíniques veterinàries. Membre de ETHOGROUP.

foto

SUSANA MORALES VINYALS

LLICENCIADA en Veterinària per la UAB. POSTGRAU en Medicina i Cirurgia del Aparell Cardio-Respiratori. Vinculada a la clínica des de l'any 2001. Desenvolupa a temps complet medicina general i urgències, mostrant especial interès per l'aparell cardio-respiratori, anestèsia i medicina de petits mamífers.

foto

MIREIA ARNÓ SARDÀ

LLICENCIADA en Veterinària per la UAB. POSTGRAU en Clínica de petits animals. Vinculada a la clínica des de l'any 2014. Desenvolupa a temps complert medicina general i urgències, mostrant especial interès per la medicina interna.

Auxiliars

foto

LIDIA LONGÀN MAYMÓ

Encarregada de Recepció-Botiga.

foto

MARTA ECHEVARRIA MESEGUER

Encarregada de l'àrea mèdico-quirúrgica.

 

foto

KEVIN COSYNS

Auxiliar veterinari.